Philipson Wine

Philipson Wine er nordens største online vinhandel og har derfor, naturligvis et stort forbrug af markedsføring og i særdeleshed markedsføringsvideoer. Small Copenhagen leverer både “Quick and dirty” videoerne til SoMe. Her ruller vi ud med et lille flexipelt setup og skyder en håndfuld film til kommende SoMe annoncering. Derudover skyder vi også TV spots der er mere krævende optagelser med location, statister osv. Alt bliver filmet og klippet inhouse. Det holder omkostningerne ned og flexibiliteten i top – uden at give køb på kvaliteten.

Udover film har vi lavet og udvikler løbende på Philipson Wines visuelle brandbook. Herover TV spot fra TV2 i år og til højre et par af de mange “Quick and dirty” film til SoMe.

Vil du høre hvad Small Copenhagen kan gøre for dig?

Kreativitet, ideer, sparring, design og stolt udførsel – det er Small Copenhagen. Vi er et kommunikations bureau der er nede på jorden så dit budskab kan få luft under vingerne. Ring, skriv, send en brevdue – vi vil elske at kaste os over dine udfordringer. Small er der tragt hvori din kommunikation destilleres og skænkes til din målgruppe.