Nets betalingsterminal

Nets kom til Small, da de havde et ønske om at fortælle mindre erhvervsdrivende fordelene ved en mobil betalingsløsning. Vi valgte at fortælle historien med en infofilm og med humor. Resultatet kan du se her, og hvis du kan li den, er du ikke den eneste – på de første 10 dage var filmen set over 25.000 gange på Youtube.

Albatros Adventure

Albatros Adventure ville gerne fortælle deres kunder, om et helt nyt rejsekoncept de havde udviklet på en god og sjov måde. Albatros Adventure er et socialt rejsekoncept, hvor man møder sine medrejsende, inden man tager afsted på sin rejse, og derved finder grupper at rejse med, der passer til dig ifht. interresser, alder mm. I samarbejde med Albatros lavede vi følgende film, der bruges på deres hjemmeside, til helt kort, at forklare kunderne om hvad det går ud på. Small stod for at skrive manuskript sammen med Albatros egne tekstforfattere, samt lave tegninger, animering, lyd, speak og implementering.

Informationsfilm til Portoservice

Portoservice havde et ønske om at fortælle historien om fordelene ved at bruge Portoservice til diverse forsendelse. Valgte faldt hurtigt på en animeret infofilm løsning. Se resultatet herover.

Teller Infofilm

Teller ønskede at fortælle om deres seneste product – Dynamic Currency Conversion. DCC som det også kaldes har en masse fordele for både kunder og butikkerne men forståelsen af produktet skulle forbedres. Derfor lavede vi en animeret animationsfilm for Teller. Filmen er produceret på 3 sprog – Svensk, Norsk og Dansk. Small har stået for hele produktionen. Fra at skrive manuskriptet, samt lave tegninger, animering, lyd, speak på 3 sprog samt implementering.