• Animationsfilm

    Small Copenhagen laver animationsfilm i mange forskellige udgaver der rammer de fleste
    ønskede udtryk og budgetter. Vi laver klassisk animation, stopmotion (feks modellervoksfilm)
    og de populære “whiteboardfilm. Se nogle af de ting vi har lavet herunder.

Socialpædagogerne kongres

Tankerne bag: Tanken er at lave et animeret lerunivers der kan fortælle historien om at “Vi er socialpædagogerne”.Der dannes en ramme/proces som medlemmerne selv er med til at forme og skabe . Der er også en fin historie i at det skabes med “varme hænder”. Dette er for at understøtte meningen, rammen og ikke mindst stemningen for konferencen.

Nets betalingsterminal

Nets kom til Small Copenhagen med et ønske om at fortælle mindre erhvervsdrivende fordelene ved en mobil betalingsløsning. Vi valgte, at fortælle historien med en infofilm og med humor. Resultatet kan du se her og hvis du kan lide den, så er du ikke alene – På de første 10 dage var filmen set over 25.000 gange på Youtube.

Robinhus

TV spot for Robinhus ejendomsmægler

Årlig kongres for KL

KL havde et ønske om at starte deres Børn og Unge Topmøde med et brag. De ønskede en introfilm der både skulle sætte rammen for konferencen i forhold til indhold men samtidig vise, at KL er et “Væksthus for læring”. Filmens grundelement – træet – blev samtidig brugt på alt trykt materiale for at lave en gennemgående linje.

Albatros Adventure

Albatros Adventure ville gerne fortælle deres kunder, om et helt nyt rejsekoncept de havde udviklet på en god og sjov måde. Albatros Adventure er et socialt rejsekoncept, hvor man møder sine medrejsende, inden man tager afsted på sin rejse, og derved finder grupper at rejse med, der passer til dig ifht. interresser, alder mm. I samarbejde med Albatros lavede vi følgende film, der bruges på deres hjemmeside, til helt kort, at forklare kunderne om hvad det går ud på. Small stod for at skrive manuskript sammen med Albatros egne tekstforfattere, samt lave tegninger, animering, lyd, speak og implementering.

Informationsfilm til Portoservice

Portoservice havde et ønske om at fortælle historien om fordelene ved at bruge portoservice til diverse forsendelser. 

Teller Infofilm

Teller ønskede at fortælle om deres seneste product – Dynamic Currency Conversion. DCC som det også kaldes har en masse fordele for både kunder og butikkerne men forståelsen af produktet skulle forbedres. Derfor lavede vi en animeret animationsfilm for Teller. Filmen er produceret på 3 sprog – Svensk, Norsk og Dansk. Small har stået for hele produktionen. Fra at skrive manuskriptet, samt lave tegninger, animering, lyd, speak på 3 sprog samt implementering.

Canal Digital Infofilm

Canal Digital havde et ønske om at synliggøre fordele og ulemper ved deres kunders rejser gennem organisationen over for deres medarbejdere. Ved at optimerer denne rejse er målet at opnå højere kundetilfredshed, samt gladere medarbejdere. Small Copenhagens info film var med til at fortælle om denne rejse på en let og overskuelig måde. Obs: Viste film er en sammenklippet version af den originaler version af hensyn til kunden.

Årlig kongres for KL

Kongres 2018

Vil du høre hvad Small Copenhagen kan gøre for dig?

Kreativitet, ideer, sparring, design og stolt udførsel – det er Small Copenhagen. Vi er et kommunikations bureau der er nede på jorden så dit budskab kan få luft under vingerne. Ring, skriv, send en brevdue – vi vil elske at kaste os over dine udfordringer. Small er der tragt hvori din kommunikation destilleres og skænkes til din målgruppe.