2 x Prisnomineret børnebog om Oscar og Olivia!

Small Copenhagen har udgivet de populære børnebogs App om Oscar og Olivia. Indtil nu er der lavet 3 bøger “Oscar og Olivia på rumeventyr” “Oscar og Olivia og snotdragen” og “Oscar og Olivia og sørøverskatten”. Bøgerne der er skrevet, tegnet og udviklet af Thomas Mygind Christensen handler om de to søskende Oscar og Olivia. Sammen oplever de de vildeste ting – Både som App og som fysisk bog.

Appen er en fuldt animerede billedbogsfortælling, der med skøn musik, vidunderlige tegninger og animationer fører os igennem et spændende eventyr ud i det ydre rum, hvor farlige rumpirater venter. Oscar og Olivia er en helt ny måde at fortælle historier til børn og barnlige sjæle. Historien kan bruges både på ipad og iphone, som godnathistorie, til fælles hygge på sofaen, som afslapning på køreturen og meget meget mere. Du bestemmer selv, om historien skal læses højt på dansk eller engelsk, eller om du selv vil læse højt.

Alle historier er også udgivet som fysisk bog og kan bestilles gennem forlaget Turbine

Vil du høre hvad Small Copenhagen kan gøre for dig?

Kreativitet, ideer, sparring, design og stolt udførsel – det er Small Copenhagen. Vi er et kommunikations bureau der er nede på jorden så dit budskab kan få luft under vingerne. Ring, skriv, send en brevdue – vi vil elske at kaste os over dine udfordringer. Small er der tragt hvori din kommunikation destilleres og skænkes til din målgruppe.